Christian Louboutin Daffodile 160 Hakken, Goedkope Louboutin Schoenen Online Sale

Christian Louboutin Daffodile 160 Hakken, Goedkope Louboutin Schoenen Online Sale

Oh mijn god! Dat waren de exacte woorden die uit mijn mond kwamen toen ik deze geweldige Louboutin Schoenen net nu op Net-A-Porter zag! Ik wist dat de Christian Louboutin Bibi’s uit Camel suede kwamen, maar ik had eerlijk geen idee hoe geweldig het zou zijn! Ze zijn de perfecte schaduw van neutrale en de Bibi is de perfecte schoen door zijn dikker hak! Ik wil deze nu zo erg! Mijn woorden kunnen niet uitdrukken hoeveel ik verliefd ben op deze! Hou je ook van hen

Ik werd vanmorgen wakker om deze geweldige Christian Louboutin Daffodile 160 Hakken op Net-A-Porter te vinden in een geweldige gele / lime schaduw genaamd Charteuse. De kleur is prachtig en zoals u weet ben ik geobsedeerd met geelblauwjes. Zelfs als ze alleen maar ongeveer 4 “in steilheid uitwerken, denk ik nog steeds dat de 6,5 inch hak te veel voor mij is, ik ben er van overtuigd dat ik niet erg stabiel zou zijn in hen als gevolg van zo hoog van de grond. Hebben jullie ooit de narcis geprobeerd? Het is zo prachtig! Dit moet mijn favoriete schaduw zijn voor de gele narcis om binnen te komen! Je kunt hier ook Kim Kardashian zien die goedkope louboutin schoenen dragen.

De Christian Louboutin Daffodile 160 hakken zijn mijn favoriete van het seizoen! The christian louboutin heeft de stijl uitgebracht in zoveel stoffen zoals riem, leer, exotics, kalfhaar en satijn met kant. Ik kan het satijn niet vinden met kantfoto’s overal online, maar ik zag ze in de Selfridges online boutique in Londen toen ik daar een paar weken geleden was. Ik heb zo veel stijlen van de narcis opgenomen als ik online kan vinden. Ik moet zeggen dat de ritsversies of de satijn en kant mijn favoriete uit hun allemaal zijn! Ik werd eerst verliefd op hen toen ik de Daffodile riet op Beyonce zag. Zijn ze niet prachtig? Ik heb nu de satijn- en kantversie gevonden, bedankt dat je me laat weten dat het Stardust werd genoemd. Ik heb het in deze post opgenomen, het is zo mooi!

Beyonce zat voor de NBA basketbal All-Star Game met Jay-Z gisteren in Los Angeles, Californië. Ik ben gewoon bezet met herchristische louboutin schoenen! Ze droeg de gloednieuwe Christian Louboutin Daffodile 160 in Strass! Ze zijn zo prachtig! Ik kon nooit in een hoge schoen lopen maar Beyonce brengt ze zeker! Ik ben verliefd!

Zij werd ook vorig week gezien die de Turquoise christian louboutin schoenen sporteerde zoals ze in Los Angeles, Californië was en rond was. Ik ben niet zo lief van deze als ik de riem ben, maar ik denk dat dit zeker de nieuwe schoen voor Msr zal zijn. Louboutin Sale! Ik denk dat we allemaal in de jaren 160 wennen moeten wennen! Ouch! Het zal pijnlijk zijn!

Post a Reply